Slobozia: Două dintre victimele jafului din Slovenia rup tăcerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Stana a rememorat clipele de groază petrecute în Slovenia
Ioana Stana a rememorat clipele de groază petrecute în Slovenia

Ioana Stana (59 de ani) şi Aurelia Florea (31 de ani) rememorează clipele de groază prin care au trecut marți noptea, când pasagerii unui autocar care se întorcea din Italia au fost agresați și jefuiți.

Cei 43 de pasageri ai cursei Italia-România, care au ales să se întoarcă acasă marţi cu unul dintre autocarele firmei Atlassib, au avut parte de o călătorie de coşmar. Într-o parcare din Slovenia, au fost jefuiţi de cinci suspecţi.

Agresată pentru 250 de euro
Celor 43 de pasageri români ai autocarului firmei Atlassib, care a plecat marţi dimineaţă din Italia, cu destinaţia finală România, nu şi-au imaginat că poate să li se întâmple aşa ceva. Printre călători, s-a aflat şi Ioana Stana (59 de ani), din Slobozia. Femeia lucrează de mai bine de trei ani în regiunea Bari di Puglia, unde are grijă de o bătrână. A şi uitat numărul drumurilor făcute între Italia şi România.  Spune, însă, că până acum a călătorit în siguranță.

În parcarea din Slovenia, femeia a trecut prin clipe de coşmar. În momentul în care şoferul a parcat autocarul, iar pasagerii au început să coboare, au apărut ca din senin cinci persoane suspecte, patru bărbaţi şi o femeie, care i-au rugat pe pasageri să le prezinte biletele de călătorie, apoi le-au explicat că vor fi fidelizaţi cu premii în bani pentru că au ales să călătorească spre casă cu atocarul firmei Atlassib. Toţi cei cinci suspecţi erau foarte bine îmbrăcaţi şi afişau o atitudine prin care au reuşit să îşi ascundă intenţiile.

„Vorbeau foarte frumos şi erau bine îmbrăcaţi. Când i-am văzut aşa, chiar am crezut că toată treaba este una serioasă. Nici prin cap nu ne-a trecut că ar putea să se întâmple aşa ceva“,spune localnica din Slobozia.

În momentul în care a deschis geanta pentru a arăta falşilor promoteri biletul său de călătorie, unul dintre aceştia i-a băgat mâna în poşetă şi i-a furat 250 de euro. Femeia a încercat să se opună, dar a fost trântită la pământ şi forţată să intre în autocar. În timp ce era bruscată, ea a reuşit, totuşi, să recupereze din mâna hoţilor suma de 100 de euro.

„Când am încercat să le cer socoteală şi toată lumea a început să se panicheze, efectiv m-au îmbrâncit şi m-au târât cu forţa să intru în autobuz“, povesteşte Ioana Stana. Femeia a intrat, apoi, în maşină şi a început să plângă.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite