Slobozia: Două fete au fost înghițite de apele râului Ialomița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudia Varga și Cristina Călin de  14, respectiv 13 ani, sunt căutate de poliţişti şi pompieri în apele râului Ialomiţa. Se pare că minorele se jucau pe malul râului când au fost furate de ape.

Din spusele unor martori, fetele se jucau pe mal alături de alţi copii. La un moment dat, s-au dus lângă râu, să se spele pe mâini şi au alunecat în apă. Copiii rămaşi pe mal s-au speriat şi au fugit către casă, unde au anunţat familiile celor două fetiţe.  Panicată, una dintre mame, Mariana Varga a sunat la numarul de urgenţă 112 şi a anunţat Poliţia şi Pompierii, care s-au deplasat de urgenţă în zonă.

„Am fost anunţaţi de mama uneia dintre fetiţe despre acest caz.  La faţa locului, am deplasat o echipă de la unitatea din Urziceni, care efectuează cercetări cu o barcă de intervenţie. Am găsit pe mal hainele celor două fete, în rest nimic. Dacă  fetele nu mai sunt în viaţă, este posibil să le găsim trupurile abia peste câteva zile“, declară Lăcrămioara Chirea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Căutările sunt îngreunate din cauza debitului mare al râului Ialomiţa din această perioadă şi de faptul că în acel sector râul este plin de vârtejuri.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite