Slobozia: Dorel i-a pus pe jar pe oamenii din Miloşeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii singurului bloc din comuna Miloşeşti s-au trezit cu toate electrocasnicele arse, după ce unul dintre muncitorii care lucrau la înlocuirea ţevilor de apă şi canalizare a atins accidental cu vola excavatorului firele de curent.

În momentul în care muncitorul a atins firele de electricitate, s-a produs un scurtcircuit, iar toate electrocasnicele aflate în prizele locatarilor de la bloc s-au ars. De asemenea, au fost distruse şi câteva aparate ale magazinelor alimentare aflate la parterul imobilului şi calculatoarele bibliotecii comunale.

„Muncitorul era beat“

Oamenii care s-au trezit într-o fracţiune de secundă cu bunurile distruse spun că muncitorul era beat. Au încercat să stea de vorbă cu el, însă lucrătorul s-a urcat în utilajul pe care îl manevra, l-a dus în curtea primăriei şi, apoi, s-a făcut nevăzut. Păgubiţii se întreabă acum cine îi va despăgubi.

„Eu am rămas fără calculator, laptop, televizor şi frigider. Cine mă va despăgubi pe mine? Voi da firma la care lucra muncitorul în judecată!“, a ameninţat Viorel Simion, unul dintre locatarii păgubiţi.

Contract cu primăria


Muncitorul acuzat de distrugere lucrează la o societate din Slobozia. Respectiva firmă a câştigat licitaţia organizată de către primăria comunei Miloşeşti pentru consolidarea reţelei de apă şi canalizare a localităţii.

Gospodarul satului a descris incidentul ca fiind unul minor. „Nu s-a întâmplat mare lucru acolo. A fost doar un mic accident. Sunt convins că reprezentanţii firmei îi vor despăgubi pe oameni. Cât despre băutură, eu nu stau să văd dacă muncitorii consumă alcool sau nu când vin la lucru“, susţine Vasile Zeca, primarul din Miloşeşti.

În momentul de faţă, câţiva muncitori de la Enel au ajuns la faţa locului şi încearcă să repare reţeaua electrică distrusă.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite