Slobozia: „Pătură“ de 160.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul Judeţean 306, care face legătura între localităţile Albeşti şi Andrăşeşti, va fi învelit cu o „pătură“ de 160.000 de euro. Cât să reziste în următoarele cinci ierni

Drumurile judeţene continuă să înghită sume uriaşe de la buget. Nu mai departe de săptămâna viitoare, va fi inaugurată o porţiune de nici măcar doi kilometri de drum judeţean, a cărei asfaltare costă aproximativ 160.000 de euro. Proiectul presupune realizarea unui covor asfaltic pe o porţiune de 1,82 kilometri, lucrările fiind, în opinia aleşilor judeţeni, „strict necesare pentru întreţinerea sectorului de drum dintre Albeşti şi podul nou peste râul Ialomiţa“.

De ce? Nimic mai simplu. Astfel, drumul „cu îmbrăcămintea degradată grav, ajuns în stadiul «plombă lângă plomb㻓 va mai rezista încă patru, cinci ani de acum înainte. În aceste condiţii, aleşii judeţeni nu s-au sfiit să aprobe, în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Judeţean, o alocare financiară de 160.000 de euro în acest sens. „Drumul este foarte important, pentru că leagă sudul judeţului de malul stâng al malului râului Ialomiţa. Lucrările, unele de întreţinere, vor fi recepţionate săptămâna viitoare“, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite