Slobozia: Doi feteşteni, arestaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Călăraşi a emis ieri un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele a doi feteşteni (Constantin Pismiş, 18 ani, şi Radu Stoian, 40 de ani), aceştia fiind acuzaţi de tentativă de viol.

IPJ Călăraşi a fost sesizată în dimineaţa zilei de 9 aprilie cu privire la faptul că două minore din judeţ au fost agresate sexual în noaptea de vineri spre sâmbătă în incinta fostei discoteci din comuna Borcea, judeţul Călăraşi. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că şase persoane au întreţinut raporturi sexulale cu cele două minore: călărăşenii Emil Floreanu (28 de ani) şi Ionel Tudorache (25 de ani), constănţenii Virgil Floreanu (25 de ani) şi Constantin Vinerică (27 de ani) şi feteştenii Constantin Pismiş (18 ani) şi Radu Stoian (40 de ani).

Primii patru au primit mandate de arestare pentru viol, iar ultimii doi, pentru tentativă de viol.

Sechestrat şi bătut crunt

Constantin Vinerică şi Virgill Floreanu vor fi cercetaţi şi pentru sechestrarea şi vătămarea tânărului Mihai Grecu. Primul avea un conflict mai vechi cu cel din urmă, iar vineri a plănuit și răzbunarea. A trimis-o pe Cătălina Răducanu (17 ani), o fată din Darabani, pentru a-l ademeni pe Mihai la marginea satului, acolo unde cei doi tineri așteptau, într-un Audi A4 nou, cu numere de Bulgaria. Mihai Grecu a fost bătut și aruncat în portbagaj, apoi agresorii au pornit spre Borcea. Pe drum, însă, Mihai și-a revenit, iar Vinerică și Floreanu l-au abandonat în pădurea de la Castelu, legându-l de un copac.

Un cioban din comuna constănţeană Castelu, care îşi păştea oile în apropierea pădurii, a fost cel care l-a găsit duminică după-amiază pe tânărul Mihai Grecu (18 ani) din satul Darabani, comuna Negru Vodă. Flăcăul era pe jumătate dezbrăcat, legat de copac şi fusese bătut crunt. Starea gravă în care se afla Mihai Grecu a determinat internarea sa în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. El stătea de vineri în pădure, dezbrăcat până la brâu, îndurând temperaturi ce au coborât noaptea spre 3 grade Celsius. Băiatul avea fractură de mandibulă şi traumatism cranio-cerebral. Actualmente, Mihai Grecu este într-o stare stabilă, dar rămâne la Reanimare câteva zile până va fi mutat la Chirurgie pentru îngrijirea rănilor de la cap. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite