Slobozia: Distracţie pe hit-urile lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de tineri au dansat şi s-au distrat pe muzica regretatului megastar american. Cei care au demonstrat că se pot mişca asemenea lui Michael au primit premii surpriză.

Petrecerea a început aproape la miezul nopţii şi s-a încheiat în zori. Atmosfera a fost una incendiară în clubul Paprika, iar tinerii au petrecut câteva ore pe care nu le vor uita prea uşor.

Hit-uri de senzaţie

Zeci de tineri din Slobozia au venit aseară în clubul Paprika, să aducă un omagiu lui Michael Jackson, care a încântat cu muzica sa milioane de oameni din întreaga lume. Aproape de miezul nopţii, s-au stins toate luminile, iar „duhurile rele“ au început să îşi facă simţită prezenţa. În boxe, răsuna celebra melodie a megastarului american, „Thriller“. Invitaţii nu s-au speriat, ci s-au pus pe distracţie. După ce „groaza“ s-a mai domolit, tinerii l-au reîntâlnit pe „Biliile Jean“ şi, apoi, au fost puşi pe fugă („Beat it“)

O seară de neuitat

Chiar dacă nu au fost costumaţi la fel ca Michael, tinerii prezenţi la petrecerea de aseară s-au simţit excelent. În momentul în care startul distracţei a fost dat şi primele sunete s-au auzit în boxe, tinerii au început să trige în cor : „Michael! Michael! Michael!“. Apoi, toată lumea s-a ridicat de la mese şi a început să danseze. Tinerii au reuşit să demonstreze tuturor că hit-urile lui Michael Jackson vor dăinui veşnic. De la începutul petrecerii şi până aproape de ivirea zorilor, petrecăreţii au dansat fără oprire.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite