Slobozia: Distracţie în stil brazilian pe plajă, la Amara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care au venit aseară pe plaja Mircești din stațiunea Amara nu au avut ce regreta. Cu toate că vântul le-a dat mari bătăi de cap organizatorilor, petrecerea organizată pe nisip, sub clar de lună, i-a făcut pe mulți să viseze că sunt pe plajele din Copacabana.

Tonul petrecerii a fost dat în jurul orei 23, când tinerii au început să sosească pe plaja din Mircești. Cei mai mulţi au fost echipaţi în ținută de plajă, cu șlapi și pantaloni scurți. Fetele care s-au încumetat să vină la petrecere pe tocuri au realizat că singura lor șansă de a se distra este să simtă nisipul fin al plajei sub picioare, așa că au renunțat rapid la încălțăminte.

Ritmuri latino
Petrecerea a fost condimentată cu piese din cele mai variate genuri muzicale. Dacă, în prima parte a programului, DJ-ul i-a încântat pe petrecăreți cu ritmuri dance- house, imediat după miezul nopții, au fost „scoase de la naftalină“ hiturile vechi ale anilor 80-90, perioadă în care mulți dintre tinerii prezenți aseară nici măcar nu se născuseră.

Astfel, după ce hitul „Meneaito“ a făcut furorile de rigoare, a venit apoi rândul ritmurilor caraibiene ale lui Harry Belafonte, ale celor de la Gipsy Kings, iar cel mai inedit moment l-a reprezentat „Dansul Pinguinului“.

„Eu mă distrez maxim. Într-adevăr, este mai puțină lume decât mă așteptam, dar e super atmosferă. Am venit cu prietenii și ne simțim extraordinar. Să fii pe plajă, în aer liber…ce poate fi mai plăcut?“, se întreabă Vali, un tânăr de 23 de ani, din Slobozia.

Citiți mai multe în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite