Slobozia: „Dinozaurii“ s-au vândut ca pâinea caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veverițele buclucașe din Ice Age au stârnit zâmbete de fiecare dată
Veverițele buclucașe din Ice Age au stârnit zâmbete de fiecare dată

Ultimul DVD din colecția „Epoca de gheață“, distribuit astăzi cu cotidianul „Adevărul“, a fost epuizat de la standuri, încă de la primele ore ale dimineții. În acest ultim episod al aventurii, intitulat „Apariţia dinozaurilor“, îndrăgitele personaje Sid, Manfred şi Diego pătrund pe tărâmul interzis al dinozaurilor.

Trilogia a creat milioane de fani atât în rândul copiilor, dar și adulților. Astăzi, la Slobozia, DVD-urile au dispărut de la standuri în doar câteva minute.
„Pe la ora șapte și jumate nu mai aveam niciunul. Majoritatea clienților au fost oameni mari, dar am avut și elevi, care le-au cumpărat, în drum spre școală“, spune ne Gică, unul dintre cei mai longevivi vânzători de ziare din Slobozia.

„Epoca de gheaţă" a devenit unul dintre cele mai cunoscute şi iubite filme de animaţie la scurt timp după lansarea primului episod, în 2002, acesta fiind nominalizat la Premiile Oscar pentru categoria „Cel mai bun lungmetraj de animaţie“. I-au urmat „Epoca de gheaţă 2 - Dezgheţul" (2006) şi „Epoca de gheaţă 3 - „Apariţia dinozaurilor" (2009).

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite