Slobozia: Diana Şerban, o stea în devenire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Visul adolescentei este să ajugă o vedetă. Primii paşi în muzică i-a făcut anul trecut, când a participat pentru prima dată la festivalul de interpretare muzicală de la Amara, „Trofeul Tinereţii“, unde a reuşit să căştige premiul al treilea.

Artistă din întâmplare

Diana este o firă sensibilă, modestă dar foarte convingătoare în propriile şanse de reuşită. Cea mai mare pasiune a sa este muzica. „Chiar dacă sunt pe stradă, la şcoală sau acasă, în timp ce o ajut pe mama la curăţenie, în momentul în care o melodie îmi vine în minte, o cânt“, spune Diana. Talentul său artistic şi l-a descoperit în jurul vârstei de 12 ani, în momentul în care a mers la o petrcere împreună cu părinţii săi. Micuţa a fost îndemnată să cânte o melodie de-a Andrei, intitulată „Dragostea rămâne“. „Gazda acelei petreceri m-a pus să cânt, iar când a auzit felul în care interpretez piesa mi-a zis că trebuie să mă apuc de muzică neapărat“, îşi aminteşte adolescenta.

Lecţii de flaut şi pian

În momentul în care a terminat ciclul gimnazial, tânăra a ales să se înscrie la Liceul de Artă „Ionel Perlea“ din Slobozia, la clasa de flaut. Deşi greu de strunit, a ales acest intrument deoarece o ajută să îşi formeze corzile vocale, astfel încăt să poată interpreta mult mai bine melodiile care îi plac. „Cu ajutorul flautului,, îmi reglez respiraţia şi pot cânta mult mai uşor. Nu mai intervine senzaţia de sufocare în momentul în care sunt pe scenă“, spune Diana. În afară de flaut, Diana Şerban ia lecţii, în particular, de pian. A fost atrasă de muzicalitatea pe care o transmit clapele în momentul în care sunt atinse şi a decis că trebuie să înveţe să cânte şi la acest intrument.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite