Slobozia: Daria Toader vrea să o întreacă pe Cleopatra Stratan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cei 8 ani pe care  îi are, Daria adoră să cânte. Este înscrisă la cercul ce canto al Palatului Copiilor din Slobzia şi iubeşte muzica uşoară.

Micuţa Daria a debutat în lumea artei cu pictura. În urmă cu aproximativ trei ani, s-a înscris la cercul de pictură al Palatului Copiilor din Slobozia. A fost fascinată de felul în care reuşea să întindă pe foaia de desen compoziţia cromatică. Cel mai mult îi plăcea să redea în picturile sale elemente ale naturii. „Pictam pomi, frunze, cerul, râuri, dar şi oameni de zăpadă sau copii. A fost foarte frumos la acest cerc“, rememorează micuţa artistă. Desenele pe care le-a realizat, de-a lungul timpului, au fost foarte apreciate de colegii alături de care mergea la cerc şi chiar de profesoara sa. Multe dintre ele au fost trimise la diverse concursuri organizate la nivel naţional.

A ales muzica şi dansul


Cu toate acestea, fetiţa a pus deoparte pensula şi acuarelele şi a decis să îşi exprime calităţile artistice prin muzică şi dans. Tocmai de aceea, a decis că este mai bine să se înscrie la cercurile de canto şi dans ale Palatului de la Slobozia. „Şi desenul este frumos, însă muzica şi dansul mă atrag mai mult. Îmi place foarte mult să cânt. Simt că doar aşa oamenii mă apreciază foarte mult“, îşi motivează Daria alegerea făcută. Micuţa îşi doreşte să devină o interpretă de muzică uşoară. Cele mai multe dintre piesele pe care le interpretează se înscriu în genul pop-dance. Cântecul pe care îl adoră este un hit al fostei trupe Genius, intitulat „Ninge iar“.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite