Slobozia: DJ Proof a adus houserii în Club Paprika

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul DJ a dovedit publicului din Slobozia că nu degeaba s-a situat pe locul trei în topul celor mai buni DJ debutanți din România, în 2009.

Timp de câteva ore, DJ-ul a făcut o scurtă trecere prin stilurile deep și tech house. În sesiunea de warm-up, a mixat rezidentul clubului, Dj Mugur.

În spatele lui Dj Proof, îl găsim pe Marius Pui, un tânăr pasionat de muzică electronică, născut în Bistrița, în urmă cu 22 de ani. Este pasionat de muzică electronică de la vârsta de 15 ani, când a început să-și formeze un bagaj consistent de cunoștințe muzicale  și începe să mixeze în cluburi și baruri.

Stilul pe care se axează este house, deep house, și tech house. În 2006 își descoperă și pasiunea pentru producție, domeniu în care mai are de învățat dar progresează repede. La premiile Nights.ro din acest an, Proof s-a situat pe locul trei în clasamentul celor mai buni debutanți.

Aseară, la Paprika

Aseară, Proof a încântat publicul doritor de house în clubul Paprika din Slobozia. În deschidere a mixat rezidentul clubului DJ Mugur, care consideră că seara a avut toate atuurile să fie una plină de distracție.

„Dj Proof este un nume realtiv nou, dar este un entertainer care știe să atragă publicul cu piesele sale. Pot să spun că este un DJ pe placul meu, ne asemănăm la stil muzical“ declară DJ Mugur.



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite