DJ Pagal a spart boxele la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Pagal, acest show ar putea fi ultimul într-un club din România, înainte să plece la Ibiza. Renumitul DJ a oferit publicului din clubul Paprika o seară incendiară. Pe parcursul a peste 6 ore de mixuri, Pagal a reuşit să îmbine, cu o uşurinţă de invidiat, mai multe genuri din aria house.

DJ Pagal a fost acum câteva zile oaspete de onoare la Slobozia. El a fost primit de petrecăreţii din club cu ţipete de bucurie, încă de la primele piese mixate. Cu toate că au fost încălziţi la începutul petrecerii de DJ Mugur, rezidentul clubului, intrarea lui Pagal la butoane a electrizat atmosfera. Cu un sunet de excepţie, care a verificat structura de rezistenţă a clubului, decibelii lansaţi de Pagal au creat isterie printre petrecăreţi.

„Publicul a fost formidabil. Dacă petrecerea a fost una reuşită, asta se datorează în principal oamenilor care au ştiut să facă atmosferă“, a mărturisit DJ Pagal. Numit o perioadă „regele afterhours-ului”, Pagal a fost şi rămâne un DJ care ştie să facă spectacol.
„E un profesionist desăvârşit. Când îl ai pe Pagal pe afişul petrecerii, eşti sigur că va fi o noapte albă. În seara asta, a fost la înălţime“, spune şi DJ Mugur, rezidentul clubului Paprika.

O noapte de dans
After-hours-urile sub semnatura Pagal sunt cap de afiş, lumea alegând sa rămână peste program numai pentru a îl asculta şi a se distra pe acordurile mixurilor sale. La Slobozia petrecerea s-a încheiat în zori,  cu toate că mulţi houseri încă mai aveau chef de dans.

„A fost super. Îmi pare rau că nu a mixat mai mult. E tare omul“, spune, încântat, Bogdan, un tânăr de 23 de ani.  Georgiana, o houseriţă de 20 de ani, a declarat că a asistat la unul dintre cele mai bune seturi de muzică house din ultima vreme. „Pagal a avut de toate în seara asta, o alternanţă uluitoare de ritmuri şi sunete. Ce mai… supermişto!“, a exclamat tânăra.

Spre Ibiza
Petrecerea de la Slobozia este printre ultimele la care Pagal participă în ţara noastră. DJ-ul a primit oferte de a mixa în cluburile de pe insula mondială a petrecerilor, Ibiza, pentru câţiva ani buni de-acum încolo. Pagal s-a pregătit deja de plecare.
„Mai particip la două festivaluri de gen, în Romania, iar apoi o să mă vedeţi doar în Ibiza, mixând în mai multe cluburi. Cred şi sper să nu mă întorc prea curând acasă”, spune zâmbind DJ-ul.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite