Slobozia: Cristina şi Claudia, fetiţele înecate în Ialomiţa, se vor juca în ceruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul Claudiei a fost văzut plutind ieri dimineaţă pe râu, la ora 6,30 de bunicul său care nu a încetat să o caute.

O linişte apăsătoare s-a aşternut pe strada unde Cristina şi Claudia locuiau. Glasurile celor două copile care până mai ieri făceau gălăgie nu se mai aud. Durerea s-a instalat definitiv în inimile tuturor.

Părăsită de mamă

Cristina Călin era la vârsta la care nu putea înţelege ce este moartea, avea numai 13 ani. Cel de Sus a transformat-o însă într-un înger, împotriva voinţei sale. Doar  câteva clipe de neatenţie şi viaţa ei s-a stins mult prea crud. A fost înghiţită de apele râului Ialomiţa.

Privind în urmă, clipele de bucurie au lipsit cu desăvârşire din viaţa fetiţei. Mama sa a născut-o la numai 15 ani. A fost adusă pe lume în a şasea lună de sarcină şi cântărea până într-un kilogram. Tatăl nu a vrut să o recunoască, iar cea care i-a dat viaţă a lasat-o grija bunicii şi a plecat în străinătate.

Nicoleta Călin (28 de ani), mama Cristinei, s-a recăsătorit în Spania, unde este plecată şi are un copil. „O mai suna din când în când de sărbători, dar în rest nimic. Când a fost ziua ei i-am zis :«Hai să vorbeşti cu ea că sigur o să se bucure», dar a refuzat să facă acest lucru“, spune, cu ochii în lacrimi, Alina Călin, mătuşa micuţei Cristina.

Bunica i-a fost şi mamă şi tată

Neglijată de amândoi părinţii, micuţa Cristina a fost crescută de bunica sa. Femeia s-a chinuit mult ca să o întreţină. Ca să se poată întreţine, bunica i-a devenit asistent maternal când fetiţa avea şapte ani. Primea lunar aproape 100 de lei.

„O durere mai mare cât asta nici că se putea să cadă pe umerii mei. Când toţi medicii credeau că nu va scăpa cu viaţa la naştere, eu am luptat să supravieţuiască. Dumnezeu a vrut-o până la urmă la el“, povesteşte sfâşiată de durere Lavinia Caba, bunica Cristina.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite