Copilul din Ţăndărei, care s-a electrocutat în timp ce se juca în gară, trăieşte o dramă fără sfârşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul de 11 ani duce o viaţă chinuită. El şi ceilalţi doi fraţi ai săi sunt îngrijiţi de tatăl şi bunica lor, care fac cu greu rost de bani să îi întreţină. Toţi trebuie să supraveţuiască doar cu un venit de numai 600 de lei pe lună.

Suferinţă apăstoare
Accidentul pe care l-a suferit vineri seară Dragoş Valentin a lovit ca un trăznet familia Burja, împovărată şi aşa de multe greutăţi. Drama familiei începe în urmă cu patru ani, când mama lui Dragoş şi a celorlaţi doi fraţi ai săi a plecat, fără să spună ceva, să-şi refacă viaţa alături de un alt bărbat la Constanţa.

Marcela Burja, bunica fraţilor Burja, este singura care mai poate rosti câteva cuvinte despre superinţa prin care trec. Femeia de 55 de ani, pe chipul căreia necazurile care au lăsat urme adânci, rosteşte cu glasul stins:

„A plecat fără să spună nimic. Am simţit de când s-a căsătorit cu fiul meu că este o femeie căreia îi place viaţa. Regret că nu i-am zis copilului nimic. Am vrut doar să fie fericit“, spune bătrâna.

Casa în care cei cinci locuiesc este în paragină. Câteva fire elecrtice zac primejdios de libere prin curte. Marcela Burja începe să plângă şi spune: „Nu am mai avut bani de curent şi ni l-au tăiat. De patru luni, suntem aşa“.

Mai mult decât atât, iarna trecută s-au încălzit cu scândurile de la gard!

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite