Slobozia: Copiii s-au întâlnit cu personajele din lumea Disney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prichindeii din Slobozia au avut la dispoziţie trei zile în care s-au distrat pe cinste. Copiii au luat cu asalt orăşelul Mix Music Evolution şi au profitat la maximum de fiecare punct de atracţie destinat lor. S-au plimbat cu trenuleţul, s-au dat în toboganul gigant şi au făcut poze cu personajele Disney.

Cea mai mare atracţie pentru copii a fost toboganul gigant. Înalt de aproximativ patru metri, toboganul a fost asaltat de prichindei. Cu doar cinci lei, copiii aveau la dispoziţie trei minute în care au putut să se zbenguie în voie.

La drum, cu trenuleţul electric

Micuţii dornici de aventură au mers la plimbare cu trenuleţul electric. Cu vagoanele viu colorate şi transformate în personaje de desene animate, trenul i-a făcut pe copii să se relaxeze şi să îşi imagineze că au pornit într-o călătorie peste mări şi ţări. Micuţa Cătălina Cimpoaie (5 ani) a fost fascinată de trenuleţ. Pentru că îi plac foarte mult animalele, fetiţa a dorit să stea în vagonul ce avea formă de căţel. „A fost foarte frumos cu trenul electric, chiar mi-am imaginat că merg la munte. Mi-a plăcut şi vagonul“, a spus micuţa încântată. Preţul acestei distracţii i-a costat pe părinţi cinci lei. 

Personajele Disney au ieşit la promenadă

Copiii s-au întâlnit şi cu personajele din lumea Disney. Micuţii au fost foarte încântaţi să îşi vadă eroii preferaţi. Fără să mai stea pe gânduri, prichinderii au făcut fotografii cu fiecare personaj în parte. Turneul Mix Music Evolution a adus, în premieră, la Slobozia, proiecții de filme în format 7 D şi demonstrații de măiestrie auto. Cele mai multe dintre filmele difuzate la cinematograful 7 D venit la Slobozia s-au înscris în genul horror, cele mai iubite  de public fiind „Casa Morţilor“ şi „Cursa către Iad“. Proiecţia lor a durat şapte minute, iar intrarea a costat 20 de lei.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite