Slobozia: Connect-R ar putea amâna concertul de la Amara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Connect-R a fost accidentat ieri, în apropiere de localitatea sibiană Săliştea, în drum spre un concert pe care trebuia să îl susţină la Huedin.

Accidentul s-a produs din cauza unui şofer neatent, care a acroşat un tir şi, apoi, a intrat pe contrasens, izbind frontal microbuzul în care se afla vedeta. Connect-R şi-a rupt mâna şi a fost nevoit să-şi anuleze turneul de la Huedin. Acesta a declarat că nu şi-a dat seama exact cum s-a petrect totul.

„Mergeam spre Huedin, acolo unde urma să susţinem un concert. La un moment dat, am văzut că maşina a intrat pe contrasens şi mi-am pus mâna la faţă. Capacul de la airbag a sărit şi m-a lovit la mână. Dacă ar fi fost după mine, aş fi mers la Huedin, aş putea să fac coregrafia doar din picioare, însă mă tem că acest lucru nu va fi posibil“, a declarat Connect-R aseară, pentru Adevărul de Seară Sibiu.

Connect-R urmează să fie operat la Bucureşti şi speră să nu îşi anuleze contractele  din această cauză. Vedeta este invitată duminică, 8 august, la Amara, pentru a încheia cea de-a 43-a ediţie a Trofeului Tinereţii.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite