Slobozia: Competiţie sportivă inedită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii, jandarmii şi pompierii au renunţat la uniforme în favoarea rachetelor. Aceştia participă la finala Campionatului Naţional de Tenis al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Este pentru a doua oară când acest eveniment sportiv se organizează la Slobozia. Anul acesta, au intrat în competiţie peste 60 de poliţişti, jandarmi şi pompieri. Concurenţii au venit din toate colţurile ţării.

„Ne bucurăm că la acest eveniment au venit colegi de la unităţile din întreaga ţară. Sperăm să se simtă bine la Slobozia şi încercăm ca în fiecare an să putem organiza finala Campionatului de Tenis aici, în oraş“, a declarat maiorul Alexandru Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa.

Şapte dintre participanţii înscrişi la această competiţie fac parte din structurile judeţene ale Ministerului Administraţiei şi Internelor. Printre aceştia, se numără şi Gabriel Bălan, căpitan în cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu“ Ialomiţa.

„Prima dată când am participat a fost anul trecut. Am avut o evoluţie mulţumitoare, însă de data aceasta sper să fie mai bine. Poate, cine ştie, voi reuşi să ating prima treaptă a podiumului“, a declarat Gabriel Bălan. Turneul de tenis al cadrelor M.A.I se va încheia vineri, 10 septembrie.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite