Slobozia: Comerţ ilegal de petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petardele au fost confiscate
Petardele au fost confiscate

Odată cu apropierea Revelionului, bişniţarii de artificii şi petarde şi-au făcut necontenit apariţia prin oraş. Poliţiştii au confiscat deja cantităţi importante de articole pirotehnice.

O razie recentă a poliţiştilor de la Serviciul de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a scos la iveală mai mulţi comercianţi ilegali de artificii. Astfel, trei ialomiţeni, de 20, 25 şi 42 de ani, au fost depistaţi pe raza oraşelor Urziceni şi Căzăneşti în timp ce comercializau fără autorizaţie petarde şi artificii.

Tânărul de 20 de ani a fost depistat în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism, iar în urma controlului poliţiştii au găsit în autoturism 1.163 articole pitotehnice, respectiv rachete, petarde şi artificii.
Alte 13 de cutii de petarde a câte 100 bucăţi fiecare au fost identificate asupra unei tinere de 25 de ani, care le comercializa fără a deţine documente de provenienţă sau autorizaţie în acest sens.

Toate articolele pirotehnice au fost confiscate de poliţişti, în vederea distrugerii. Conform legii, folosirea petardelor şi artificiilor este permisă numai în zilele de 31 decembrie şi 1 ianuarie.



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite