Slobozia: Coloane de doi kilometri pe Autostrada Soarelui. Vedeţi aici rutele ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Punctele de taxare de la Feteşti au fost asaltate de numărul mare de turişti încă din zorii zilei. La primele ore ale dimineţii, s-au format coloane de maşini de aproximativ doi kilometri.

UPDATE: 13.40: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe sensul Constanţa – Bucureşti al Autostrăzii Soarelui a fost reluat. Amintim că, în această dimineaţă, în jurul orei 3.15, un autotren care transporta ciment s-a răsturnat la kilometrul 17, blocând sensul de mers către Bucureşti. Autotrenul a acroşat şi o autoutilitară care transporta stupi. Accidentul s-a produs din cauza exploziei unui pneu. Circulaţia a fost deviată pe DN3 Fundulea – Bucureşti.

UPDATE: 11.05: În acest moment, traficul pe autostrada Soarelului, în zona Feteşti, se desfăşoară în condiţii normale. Probleme sunt doar la kilometrul 17, pe sensul de mers către Bucureşti, din cauza unui tir încărcat cu ciment, care s-a răsturnat în această dimineaţă. Pentru a evita blocajele, poliţiştii au deviat circulaţia spre DN3, Fundulea-Bucureşti. Cât priveşte drumul către mare, turiştii au întâmpinat probleme şi pe DN2A-E60, Bucureşti-Urziceni-Slobozia-Hârşova-Constanţa. La punctele de taxare de la Giurgeni s-au format cozi de doi kilometri. Mai mult decât atât, şoferii au avut de înfruntat şi ceaţa densă.

UPDATE: 10.35: Pentru a evita ambuteiajele în trafic, turiştii au la dispoziţie mai multe rute ocolitoare: DN 2 Bucureşti - Urziceni - DN 2A Slobozia - Hârşova - Constanţa, Autostrada A2 Bucureşti - Lehliu - DN 3 Lehliu - Călăraşi (se trece Dunărea cu bacul) - Ostrov sau Adamclisi - Cobadin - Basarabi - Constanţa.

De asemenea, soferii care aleg să circule pe Autostrada Soarelui au posibilitatea să iasă la kilometrul 105, iar, apoi, îşi pot continua traseul pe DN 21 - Drajna - Slobozia - DN 2A - Slobozia - Hârşova - Constanţa. Totodată, aceştia pot părăsi autostrada în dreptul localităţii Feteşti şi continua pe traseele DN3B Feteşti - Făcăieni - Ţăndărei ori DN2A Ţăndărei - Hârşova - Constanţa.

Deşi au fost dechise cinci puncte de taxare, numărul mare de maşini care au luat drumul litoralului a fost la fel de mare ca şi ieri. De aceea turiştii au fost nevoiţi să meargă bară la bară. Cozile de maşini formate s-au întins pe o distanţă de aproape doi kilometri. „Mai aglomerat a fost între orele 6.00-7.30. Echipajele de Poliţie au fost prezente la faţa locului, pentru a fluidiza traficul“, a declarat comisarul Paul Ulieru, din cadrul Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite