Slobozia: Miracol pentru Costin...poate învinge paralizia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costin Ghiţă (22 de ani) a suferit anul trecut un accident de circulaţie în urma căruia a rămas paralizat. El are nevoie de sprijinul semenilor pentru a se vindeca.

Deşi medicii s-au arătat rezervaţi în privinţa recuperării tânărului, un miracol s-a produs. În urmă cu şase luni, tânărul şi-a recăpătat simţurile la nivelul picioarelor paralizate. Acest lucru l-a făcut să continue lupta cu boala.

image

De mai bine de un an de când stă ţinuit în pat,  pentru Costin Ghiţă (22 de ani) timpul a înţepenit. În ochii mari şi căprui ai tânărului, imaginile accidentului, petrecut anul trecut, în urma căruia a rămas paralizat, se proiectează  continuu. Mergea liniştit de la Slobozia către Amara, la volanul unei maşini marca Opel, împrumutată de la un prieten.

Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. La jumătatea drumului, capota automobilului s-a deschis, acoperindu-i parbrizul, iar tânărul şofer s-a speriat şi a intrat într-un TIR, care circula în faţa sa. Fiarele contorsionate i-au secerat coloana vertebrală, în zona lombară, iar picioarele sale şi-au întrerupt paşii definitiv.

Citiți despre miracolul care i-a redat speranţa lui Costin, în ediţia de astăzi a ziarului „Adevărul“ !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite