Circul Safari şi-a deschis porţile la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, la Slobozia, veselia a fost cuvântul de ordine. Preţ de trei ore, artiştii circului i-au ţinut pe spectatori cu sufletul la gură.

Acrobaţiile, dansurile orientale şi momentele vesele oferite de clovni au făcut deliciul publicului. Vedetele serii au fost, însă, cele 70 de animale exotice, care au reuşit să stârnească zâmbete şi ropote de apaluze.

Seara de gală

Aglomeraţie mare în faţa arenei unde artiştii Circului Safari au ţinut spectacolul. Copii, părinţi şi bunici au aşteptat zeci de minute până când au reuşit să intre în sală şi să îşi ocupe locurile. Odată ajunşi pe scaune, toţi au uitat de îmbulzeala de la intrare. Au urmat, apoi, câteva clipe de linişte. Deodată, s-a auzit gongul. În ropotele de aplauze şi strigătele pline de veselie ale prichindeilor, a apărut în mijlocul arenei un clovn, care le-a urat tuturor celor prezenţi: „bine aţi venit!“. Jocul de lumini în culorile curcubeului a luminat întreaga sală. Publicul îşi aştepta nerăbdător artiştii.

Vedetele serii, necuvântătoarele

Carla şi Ranny, doi elefanţi de cinci tone, Lynna, o femelă hipopotam, cămila Sultan şi tigrii au fost vedetele serii. Elefanţii au lăsat emoţiile în spatele cortinei şi au fost primii care au intrat în arenă. Pe acorduri de muzică orientală, ei au avut un program de dresaj special. La fel a făcut şi Sultan, care şi-a etalat ţanţoş cele două cocoaşe în faţa publicului.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite