Slobozia: Ciprian Rădulescu, al doilea primar al municipiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lui Ciprian îi place teatrul şi recunoaşte că îl joacă şi cu părinţii uneori. Actorii lui preferaţi sunt Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt.

Ciprian este elev în clasa a XI-a, la Pedagogie, şi are ocupaţii dintre cele mai diverse. Cea mai recentă pasiune a lui este teatrul. Încă din clasa a IX-a, a fost cooptat în echipa de teatru a liceului, însă acum lucrurile au devenit mult mai serioase şi tânărul vrea să urmeze cursuri de actorie. Îi plac filmele de comedie şi recunoaşte că, din când în când, mai face câte o mică scenetă şi cu părinţii, însă în limita bunului simţ.

Actor premiant

Tânărul nostru actor a urcat prima dată pe scenă acum doi ani, când a fost selectat în echipa de teatru a Liceului Pedagogic „Matei Basarb“. Dacă la început era o sarcină primită de la profesori, în timp a devenit o pasiune.

„Îmi place mult să joc teatru şi să văd publicul entuziasmat. De mic, am jucat teatru, chiar şi cu părinţii, însă cu măsură. La liceu, mi s-a dat ocazia să arat ce pot“, spune Ciprian, care mai adaugă că îi plac comediile.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară" Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite