Slobozia: Chris Mayer „rupe“ boxele la Paprika

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris Mayer cheamă petecăreții în Paprika
Chris Mayer cheamă petecăreții în Paprika

Cunoscutul dj va fi capul de afiș al petrecerii, pe care cunoscutul club din Slobozia, o va organiza în acesată seară. Petrecerea, intitulată sugestiv „4 the love of music“, va fi plină de hiturile care l-au făcut cunoscut pe Chris Mayer în lumea muzicii electronice românești, și nu numai.

Celebrul entertainer va aduce la Slobozia cele mai cunoscute hituri ale sale, la care se vor adăuga o multitudine de piese sau remixuri ale unor dj-ei consacrați. De remarcat este că dj-ul și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în jurul muzicii, luând lecții de pian încă de la vârsta de șapte ani, fapt ce l-a ajutat enorm în viitoarea sa carieră în lumea muzicii electronice.

Tiesto l-a convins să treacă la pupitru
Mai întâi a fost producător, iar în 2003 s-a hotărât să apară în fața publicului, de la pupitrul de mixat, după ce a vizionat un DVD cu un concert al celebrului Tiesto. A colaborat cu trupa Funky djs, din care făceau parte Dj Jungle și Geo da Silva. Din anul 2006 este pe cont propriu, iar hiturile lansate de le au ocupat poziții fruntașe în topurile de specialitate din România.

Diseară, Chris Mayer va intra la butoane în jur de miezul nopții, iar seturile sale se vor auzi multe ore în noapte. Intrarea este liberă, iar barmanii pregătesc multe surprise pentru petrecăreți.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite