Slobozia: Chris Mayer mixează la Paprika

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris Mayer va trece la platane după miezul nopţii
Chris Mayer va trece la platane după miezul nopţii

Cunoscutul DJ este capul de afiș al petrecerii pe care pubul Paprika o organizează sâmbătă seara. Petrecerea, intitulată sugestiv „4 the love of music“, va fi plină de hiturile care l-au făcut cunoscut pe Chris Mayer în lumea muzicii electronice românești și nu numai.

Celebrul entertainer va aduce la Slobozia cele mai cunoscute hituri ale sale, la care se vor adăuga o multitudine de piese sau remixuri ale unor DJ-i consacrați. De remarcat, este că DJ-ul și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în jurul muzicii, luând lecții de pian încă de la vârsta de șapte ani, fapt ce l-a ajutat enorm în viitoarea sa carieră în lumea muzicii electronice.

Tiesto l-a convins

Mai întâi, a fost producător, iar în 2003 s-a hotărât să apară în fața publicului, de la pupitrul de mixat, după ce a vizionat un DVD cu un concert al celebrului Tiesto. A colaborat cu trupa Funky DJ-s, din care făceau parte DJ Jungle și Geo da Silva. Din anul 2006, este pe cont propriu, iar hiturile lansate de el au ocupat poziții fruntașe în topurile de specialitate din România.

„Nu cred în «fani», cred și încerc mai mult o relație de amiciție cu lumea din jur, iar viața personală rămâne unde trebuie, adică în timpul meu liber. Deocamdată. Cred că singurul lucru care ar trebui schimbat ar fi mentalitatea publicului, dar asta ține de educație muzicală și asta se va schimba singură, în timp“, spune Chris Mayer.

DJ-ul va mixa sâmbătă pentru fanii din Slobozia, în clubul Paprika. Chris Mayer va intra la butoane în jur de miezul nopții, iar seturile sale se vor auzi multe ore în noapte. Intrarea este liberă, iar barmanii pregătesc multe surprize pentru petrecăreți.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite