Slobozia: Cei doi feteşteni acuzaţi de tentativă de viol vor fi cercetaţi în stare de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Călăraşi au decis ieri ca Radu Stoian (40 de ani) şi Constantin Pismiş (18 ani), acuzaţi de tentativă de viol, să fie cercetaţi în stare de libertate, respingând propunerea de arest preventiv pentru 29 de zile înaintată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi.

Călărăşenii Emil Floreanu (28 de ani) şi Ionel Tudorache (25 de ani şi constănţenii Virgil Floreanu (25 de ani) şi Constantin Vinerică (27 de ani), inculpaţi în acelaşi dosar, vor fi de asemenea cercetaţi în stare de libertate. Decizia magistraţilor călărăşeni este una definitivă. Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi emisese duminică un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele celor şase, aceştia fiind acuzaţi de viol şi tentativă de viol asupra a două minore din judeţul Călăraşi.

Constantin Vinerică şi Virgill Floreanu sunt cercetaţi şi pentru sechestrarea şi vătămarea tânărului Mihai Grecu. Acesta a fost bătut, legat de un copac şi abandonat în pădurea de la Castelu, judeţul Constanţa. Băiatul avea fractură de mandibulă şi traumatism cranio-cerebral. Actualmente, Mihai Grecu este într-o stare stabilă, dar rămâne la Reanimare câteva zile până va fi mutat la Chirurgie pentru îngrijirea rănilor de la cap. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite