Slobozia: Ce se întâmplă cu Amonil în 2011?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul InterAgro a decis deja închiderea a două combinate din ţară şi şi-a anunţat intenţia de a închide alte două fabrici.

Grupul InterAgro, controlat de omul de afaceri  Ioan Niculae, a anunţat în ajunul anului nou că va închide combinatul Viromet, din oraşul Victoria şi va sista furnizarea gazelor naturale pentru NitroPoros SA de pe platform industrială Făgăraş, ceea ce echivalează cu închiderea şi a acestui combinat chimic.

Grupul InterAgro a luat această hotărâre din cauza pierderilor majore determinate de noile politici în domeniul gazelor naturale promovate de autorităţi.

Cei aproximativ o mie de angajaţi ai Amonil din Slobozia se îngrijorează din cauza măsurii de închiderea a celor două combinate, mai ales că Interagro şi-a manifestat intenţia de a mai închide alte două combinate.
„ Oprirea activităţii în cele două combinate chimice, de la începutul anului 2011, reprezintă primul pas din închiderea, în final, a 4 dintre cele 6 fabrici din industria chimică ce lucrează pentru Grupul InterAgro“, se arată în comunicatul de presă trimis de companie.


Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite