Slobozia: Carosabilul umed pune probleme în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia căzută în ultimele ore pune probleme în trafic. Șoferii care tranzitează Autostrada Soarelui sunt sfătuiți să circule cu prudență, iar fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

Probleme similare sunt semnalate şi pe drumurile naţionale din majoritatea judeţelor sudice ale ţării. Pentru preîntâmpinarea evenimentelor nedorite, șoferii sunt sfătuiți să îşi sporească prudenţa, să reducă viteza şi să evite efectuarea depăşirilor, manevre care în asemenea condiţii se dovedesc foarte riscante.

De asemenea, în situația în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalți conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers. În acest sens, Centrul Infotrafic recomandă ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei pe toate categoriile de șosele.

Pentru evitarea implicării în accidente, șoferii trebuie să-și sporească prudența pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieșirile din tronsoanele împădurite și sate, la intrările și ieșirile de pe poduri sau la încrucișările cu autovehiculele cu gabarit mare.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite