Slobozia: Caii de la Fierbinţi rămân în custodia autorităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabalinele rămân, deocamdată, în custodia Primăriei Fierbinți
Cabalinele rămân, deocamdată, în custodia Primăriei Fierbinți

Magistraţii Tribunalului Ialomiţa au respins ieri recursul înaintat de milionarul Dorin Cristian Drăgoi, patronul firmei Standard Snacks. Decizia instanţei este una irevocabilă.

Milionarul Dorin Cristian Drăgoi a pierdut ieri procesul intentat Poliţiei Animalelor, după ce magistraţii Tribunalului Ialomiţa au respins recursul înaintat de patronul firmei Standard Snacks la sentinţa prin care Judecătoria Urziceni încredinţa cei 31 de cai autorităţilor locale din Fierbinţi.

Avocata angajată de milionarul Dorin Cristian Drăgoi, Viorica Donose, și-a început pledoaria, în fața judecătorilor, argumentând că patronului firmei Standard Snacks i s-au confiscat caii fără un cadru legal.

Legal au ba
Viorica Donose a acuzat că Poliția Animalelor a trecut direct la executarea actului judecătoresc, fără să parcurgă pașii normali, prevăzuţi de lege. „Înainte de a se pune în practică o executare judecătorească, trebuie trimise citații și somații, și, abia apoi, executare. În acest context, consider ca netemeinică sentința dată de Judecătoria Urziceni, de a confisca acei cai“, a declarat Viorica Donose.

În replică, avocatul Poliției Animalelor, Mihail Cămărăscu, a precizat că s-a ajuns direct la executare pentru că a fost vorba de o ordonanță președințială. „În cazul în care se invocă o ordonanță președințială, nu mai este nevoie de a se urma acei pași cu trimitere de citații și somații, pentru că trecea foarte mult timp, iar caii mureau pe capete. Era o situație de urgență, care a ajutat să fie salvate acele animale“, a precizat avocatul Mihail Cămărăscu.

Drăgoi acuză presa

Pledoaria avocatei Viorica Donose a fost presărată, în multe momente, cu atacuri la adresa mass-media, acuzând Poliția Animalelor că se foloseşte de articolele din presă pentru a câștiga procesele intentate lui Dorin Drăgoi.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite