Slobozia: Caii de la Fierbinţi, salvaţi de la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caii de rasă de la Fierbinți se află într-o stare fizică deplorabilă
Caii de rasă de la Fierbinți se află într-o stare fizică deplorabilă

Poliţia Animalelor a reuşit să îl decadă din drepturi pe proprietarul care a lăsat animalele să moară de foame.

Asociaţia  care luptă pentru drepturile necuvântătoarelor l-a dat în judecată pe proprietarul cailor, milionarul Dorin Drăgoi. Magistraţii Judecătoriei Urziceni a hotărât ca animalele abandonate în incinta fostului CAP de la Fierbinţi să intre, pentru următoarele şase luni, sub protecţia autorităţilor locale.

Starea de sănătate a cailor de la Fierbinţi este în continuare critică. Unul dintre ei nu a mai apucat momentul eliberării din grajdurile fostului CAP de la Fierbinţi. Ieri, animalul şi-a dat ultima suflare. La fel ca şi celelate cabaline suferea cumplit de foame. Mai mult decât atât, localnicii au fost împiedicaţi să pătrundă în incinta CAP-ului ca să hrănească animalele. Uşie încăperilor au fost ferecare cu lanţuri.

Însă, tot ieri, miracolul s-a produs. Caii vor fi în cele din urmă eliberaţi din adăposturile unde au fost condamnaţi la moarte. În urma unui proces intentat proprietarului de drept al animalelor, Cristian Drăgoi, Poliţia Animalelor a reuşit să îl decadă pe acesta din drepturi.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite