Slobozia: Cadouri pentru tinerii cu handicap psihic și locomotor din Amara. Participă și tu la acest gest de caritate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii de la Centrul din Amara vor împodobi, mâine, bradul de Crăciun
Copiii de la Centrul din Amara vor împodobi, mâine, bradul de Crăciun

Cei șapte tineri din Centrul pentru copii cu handicap psihic și locomotor Amara vor primi, mâine, cadouri din partea membrilor unui club auto din Capitală. Dacă nu ești indiferent la situația acestor tineri, participă și tu, mâine, la ora 11:00, la sediul Centrului din orașul Amara.

Cei șapte tineri din Centrul de la Amara au fost preluați de Fundația „New Life“ în urmă cu câțiva ani, atunci când Centrul de Plasament nr 5 Slobozia s-a desființat. Cu multă grijă și dragoste pentru acești copii, reprezentanții fundației au încercat, în toți acești ani, să le creeze tinerilor o familie. Și au reușit.
Sâmbătă, 4 decembrie, la ora 11:00, Moș Niculae vine și la acești tineri din Amara. Membrii clubului vor veni încărcați de cadouri pentru copii, dar și cu un brad de Crăciun, pe care îl vor orna alături de copiii centrului.

Dacă nu ești indiferent la situația acestor tineri, ești așteptat și tu, sâmbătă, 4 decembrie, la Centrul pentru Copii din Amara. Persoana de contact: Marius Istrate, telefon: 0722/463.864.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite