Slobozia: Cadavru putrezit scos din ape de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Trupul unei femei, aflat într-o avansată stare de putrefacție, a fost scos din apele râului Ialomița de pompierii militari, în zona ocalității Dridu.

Corpul femeii a fost zărit, plutind deasupra apei, de un localnic, aflat în trecere și care a sunat de urgență la 112. La sosirea pompierilor, trupul neînsufleţit era agăţat în crengile arborilor de pe malul stâng al râului Ialomița, între localitaţile Moldoveni şi Dridu.

„Având în vedere starea avansată de putrefacție în care se afla corpul femeii nu putem să precizăm, deocamadată, vârsta sau identitatea ei. Cert este că femeia se afla în apele râului de foarte multe zile. Este posibil ca ea să fie adusă de ape de la foarte mulți kilometric depărtare de locul unde a fost găsită“, spune George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița.

Pompierii militari de la Detaşamentul Urziceni au acţionat cu o barcă şi cu cordiţele din dotare pentru scoaterea cadavrului din apă, acesta fiind preluat, apoi, de Serviciul de Medicină Legală.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite