Burse pentru studenţii fără posibilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Rotary din Slobozia oferă până la trei burse lunare pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură care vor să urmeze o facultate în ţară sau în străinătate.

Membrii clubului vor să întindă o mână de ajutor celor care nu au posibilitatea de a-şi continua studiile, cu condiţia ca după finalizarea facultăţii să se întoarcă în Ialomiţa.

„Din cauza politicilor neinspirate pierdem în fiecare an tineri care au cunoştinţe solide. Cetatea noastră are nevoie de perenitate şi de aceea le propunem celor trei bursieri să se întoarcă pe meleagurile natale“, spune Ioan Martin, vicepreşedintele Consiliului judetean Ialomiţa şi unul dintre iniţiatorii acestei acţiuni.

Ioan Martin este unul dintre slobozenii care au ales să se întoarcă acasă. Deşi în liceu a urcat de două ori pe podiumul Olimpiadei Naţionale de Fizică şi a terminat facultatea de automatică cu 10, Martin s-a întors pe meleagurile natale pentru a dezvolta această zonă. La fel le cere acum şi bursierilor pe care îi caută împreună cu Clubul Rotary.

Aşadar, dacă cunoaşteţi un absolvent din promoţia 2011 cu rezultate excepţionale la învăţătură şi cu o situaţie financiară precară nu ezitaţi să îl recomandaţi la adresa de e-mail rcslobozia@yahoo.com.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite