Slobozia: Bon de ordine pentru sex in penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Bebi Liţă şi Sorin Posoebscu aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu iubitele. foto: A. BOŞTINĂ
Adrian Bebi Liţă şi Sorin Posoebscu aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu iubitele. foto: A. BOŞTINĂ

În Ajunul Crăciunului, deţinuţii penitenciarului Slobozia vor primi vizite conjugale în camera intimă. Persoanele private de libertate au dreptul de la două la 48 de ore de amor.

Camera intimă seamănă cu una de hotel, cu pat matrimonial, noptiere şi draperii. Amorezii nu sunt deranjaţi de nimeni şi primesc chiar şi prezervative din partea Penitenciarului.

Cadou de Sărbători
Deţinuţii şi-au făcut planuri din timp pentru întâlnirile amoroase de Sărbători.
Adrian Bebi Liţă (30 ani), închis pentru 18 ani pentru omor deosebit de grav la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Slobozia, se va întâlni în camera intimă cu iubita sa, Ana Maria. A cunoscut-o la o vizită, după ce le-a făcut cunoştinţă o prietenă comună. Au păstrat legătura, iar acum aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea de Sărbători. 

„Îmi doresc o întâlnire cu totul deosebită, acum, de Crăciun. Sper să nu o dezamăgesc. Am emoţii pentru că nu m-am mai întâlnit cu ea de 3 luni, iar când intru în cameră, prin minte îmi trec cele mai nebănuite dorinţe“, mărturiseşte cu emoţie deţinutul.

Mai are de ispăşit opt ani de detenţie şi spune că acum condiţiile sunt cu mult mai bune. „Am prins şi perioada în care nu aveai dreptul la vizită conjugală şi era dificil să stai ani în şir fără să atingi o femeie. Pe lângă asta, nici ea nu putea sta zece ani să mă aştepte pe mine. Dreptul la vizită intimă este nemaipomenit“, mărturiseşte Adrian Bebi Liţă, unul dintre cei zece deţinuţi care va intra peste câteva zile în camera conjugală.

Deținuții depun cerere pentru camera intimă

Se căsătoresc în puşcărie
În timp ce persoanele private de libertate care au iubite sau trăiesc în concubinaj au dreptul la două ore în camera intimă, cei căsătoriţi pot sta 48 de ore. Sorin Posobescu (32 de ani), închis tot la Penitenciarul din Slobozia, se va căsători cu Mirela şi va avea dreptul la 48 de ore în camera intimă.

„Am primit o pedeapsă de opt ani, dar am avut noroc să am alături o iubită care mi-a promis că mă va aştepta. Am pregătit toate actele şi aş fi vrut să mă însor de Sărbători. Sper să se poată. Încă aştept răspuns. Mă voi bucura că stau şi eu două zile cu fata mea. Aici, în puşcărie, te apucă toate dorurile“, spune deţinutul.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite