Bazin olimpic în inima Bărăganului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obiectivul sportiv din Slobozia va fi finalizat la toamnă, dar primăria nu are bani pentru reţelele de apă şi energie electrică. Autorităţile locale au pus la dispoziţie terenul în suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi.

În toamna acestui an se va finaliza bazinul de înot din Parcul Tineretului. Investiţia în valoare de 4,1 milioane de lei provine de la Ministerul Dezvoltării Regionale-Compania Naţională de Investiţii.

Bazinul, pentru uz didactic
Conform proiectului, bazinul este conceput pentru uz didactic, la el urmând a avea acces gratuit elevii din municipiu.
Bazinul va fi accesibil şi pentru ceilalţi locuitori ai municipiului, însă aceştia vor fi nevoiţi să achite o taxă de intrare, sumă ce va fi stabilită ulterior. Bazinul olimpic va fi unul acoperit, astfel încât să poată fi folosit tot timpul anului, indiferent de condiţiile meteorologice. El va fi utilat cu vestiare, duşuri, tribune şi va propune 6 piste de înot, cu o lungime aproximativă de 50 de metri.

Proiect în pericol
Compania Naţională de Investiţii îşi respectă întocmai partea contractuală, însă, din păcate, nu acelaşi lucru se întâmplă atunci când vine vorba de implicarea la nivel local. Reţelele de canalizare şi alimentare cu apă şi energie electrică, precum şi ansamblul de parcări, toate revin municipalităţii. Dar, cel puţin pentru moment, nu există bani pentru finalizarea acestei părţi din proiect, astfel încât este destul de posibil să întâlnim o situaţie la modă, în România secolului 21: lucrări finalizate doar pe jumătate.

Mai multe amănunte citiţi în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite