Slobozia: Bătut în miez de noapte de cinci necunoscuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecat în vizită la vărul său din Poiana, un bărbat de 37 de ani din Perieţi a încasat o bătatie soră cu moartea. Înarmaţi cu bâte, agresorii s-au năpustit asupra lui, aparent fără motiv.

După ce şi-a încheiat vizita la vărul său, care locuieşte în localitatea Poiana, Marin Stoica a pornit-o înapoi spre casă. Era aproape de miezul nopţii. Cinci indivizi necunoscuţi i-au tăiat calea şi l-au luat la bătaie cu bâtele pe care le aveau asupra lor. Victima a căzut într-un şanţ de pe marginea drumului. Cu ultimele puteri, bărbatul de 37 de ani a sunat la 112.

„Nu îi cunosc pe cei care m-au lovit. Au sărit pe mine şi m-au luat la bătaie, până când am căzut lat“, povesteşte Marin Stoica.

După ce a primit îngijiri medicale la UPU, a fost internat pe secţia Terapie Intensivă a unităţii spitaliceşti.

„Mă doare tot corpul. Nu mai ştiu exact cum s-a întămplat, dar am simţit cum unul mi-a dat cu ceva în cap“, adaugă victima.

În zilele următoare, Marin Stoica va fi supus unor investigaţii medicale amănunţite. „El va fi supus mai multor investigaţii medicale. Urmează să i se facă un examen neurologic şi mai multe raiografii“, a declarat dr. Marcela Pravăţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite