Slobozia: Bărbuleşti, incendiu provocat de un puradel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiile la gospodăriile populaţiei nu lipsesc din lista intervenţiilor pe care le-au executat pompierii militari ialomiţeni. Astfel, aceştia au acţionat în comuna Bărbuleşti, unde rezerva de furaje a unui localnic a fost cuprinsă de flăcări, după ce un minor în vârstă de numai patru ani s-a jucat cu focul în imediata apropiere a şirei de paie, incendiind-o.

Pompierii de la Detaşamentul Urziceni au acţionat pentru stingerea incendiului care, până la lichidare, a distrus aproximativ trei tone de ovăz. Tot în comuna Bărbuleşti, s-a intervenit şi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, ca urmare a unui scurtcircuit produs de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Nici pompierii din Garda de intervenţie Feteşti nu au fost scutiţi de evenimente negative, astfel că au fost alertaţi pentru a interveni la stingerea unei arderi necontrolate de mirişte pe raza comunei Vlădeni, pe un teren agricol aparţinând unei societăţi comerciale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a reprezentat-o folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului, acesta având drept consecinţă arderea miriştii de pe o suprafaţă de trei hectare.

Teren al Primăriei Manasia, cuprins de flăcări

Totodată, în comuna Manasia au ars aproximativ 100 de metri pătraţi de vegetaţie uscată de pe un teren viran aparţinând Consiliului Local. Pompierii Detaşamentului Urziceni au stins incendiul, care a avut ca sursă probabilă de aprindere executarea unui foc deschis în spaţii deschise. O altă ardere necontrolată de vegetaţie uscată şi mirişte a fost esiztă pe un teren agricol aflat în apropierea municipiului Slobozia. Până la lichidarea incendiului de către pompierii de la Garda Slobozia, au ars aproximativ trei hectare de vegetaţie uscată şi mirişte. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a reprezentat-o folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.







Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite