Slobozia: Băhăian, către jurnalişti: „Plecaţi, mă, cu aparatul de aici! Nu vă ajunge cât aţi scris?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Băhăian va fi adus pe 17 decembrie, din nou, în faţa magistraţilor ialomiţeni
Sergiu Băhăian va fi adus pe 17 decembrie, din nou, în faţa magistraţilor ialomiţeni

Gruparea condusă de omul de afaceri Sergiu Băhăian şi-a exprimat nemulţumirea faţă de prezenţa reporterilor Adevărul de Seară, la Tribunalul Ialomiţa.

Cei nouă deţinuţi aduşi astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Ialomiţa au vociferat la auzul veşti că la intrarea în instanţă îi aşteaptă un reporter. „Pleacă, mă, cu aparatul de aici. Nu v-ajunge cât aţi scris?“, sau „Eu nu vreau să mă pozeze, ce mai vrea şi ăsta“, sunt doar câteva din replicile ce se auzeau din duba Penitenciarului.

Citiţi şi: Sergiu Băhăian visează că Moş Crăciun îl va pune în libertate

Astăzi, gruparea Băhăian a fost adusă în faţa magistraţilor ialomiţeni pentru audieri. Din cauză că unul dintre inculpaţi nu s-a prezentat, fiind încarcerat la Penitenciarul Gherla, procesul a fost amânat pentru data de 14 ianuarie. Tot astăzi, magistraţii au conexat cele două cauze aflate pe rolul Tribunalului Ialomiţa, iar de acum atât infracţiunile economice, cât şi instigarea la omor, vor fi judecate împreună. Avocaţii au fost de acord cu conexarea dosarelor.

Atât Sergiu Băhăian, cât şi apropiaţii săi au cerut înlocuirea măsurii de arest preventiv, cu interdicţia de a părăsi oraşul sau, după caz, ţara. Băhăian a explicat că nu reprezintă un pericol social şi că vrea să returneze prejudiciul creat, estimat la 5,5 milioane de lei. „Am avut o atitudine corectă şi am cooperat întotdeauna, recunoscându-mi chiar şi partea mea de vină. Vă rog să mă puneţi în libertate, cu interdicţia de a părăsi oraşul, pentru a plăti întreg prejudiciul creat“, a spus Băhăian, în faţa magistraţilor ialomiţeni.

Audierea martorilor sau a inculpaţilor aflaţi în libertate a fost amânată pentru data de 14 ianuarie.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite