Slobozia: Autostrada Soarelui luminată în plină zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminile au fost aprinse câteva ore
Luminile au fost aprinse câteva ore

Şoferii care au tranzitat în această după amiază Autostrada Soareului au avut  parte de o mare surpriză.  În plină zi, o perdea de lumini le-a „ghidat“ drumul conducătorilor auto care au dorit să ajungă fie la Constanţa, fie la Bucureşti.

UPDATE ora 17.15: Vina pentru faptul că în această după amiază pe Autostrada Soareului, la intrare în Feteşti, luminile erau aprinse, o poartă hoţii de electricitate. Noaptea trecută, mai mulţi necunoscuţi s-au urcat pe stâlpi şi au furat câţiva metri de fire de curent. Lucrătorii au venit să înlocuiască firele furate şi au făcut câteva probe, pentru a descoperi cât de serioasă a fost avaria şi au pus becurile în funcţiune.
 
„Hoţii au furat firele electrice, iar muncitorii au venit să le înlocuiască. Ei trebuiau să verifice dacă totul este în regulă şi au făcut probe în sistemul electric.  Acesta este motivul pentru care luminile au fost aprinse“ a declarat Carmen Dincă, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţional de Drumuri.

Declaraţiile reprezentanţilor de la drumuri nu sunt însă susţinute şi de poliţişti. „Pe Autostrada Soarelui, în zona municipiului Feteşti nu am fost sesizaţi cu privire la comiterea vreunui furt“ a declarat inspectorul Tania Botezatu, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Astăzi, în jurul orei 14.00, la câţiva kilometri de intrarea în municipiul Feteşti, toţi sâlpii de iluminat de pe Autostrada Soareului erau aprinşi. Conducătorii auto au rămas uimiţi în momentul în care au văzut că becurile luminau şoseaua în plină zi.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite