Slobozia: „Au vrut să mă omoare pentru ca i-am amenințat ca o să chem Poliția“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apartamentul lui Nicolae Dobruţchi a explodat sâmbătă dimineaţa
Apartamentul lui Nicolae Dobruţchi a explodat sâmbătă dimineaţa

Niculae Dobruțchi (61 de ani), proprietarul apartamentului, care a sărit în aer, zilele trecute, spune că o mână criminală se află în spatele acestei tragedii. El susuține că vinovați sunt niște indivizi din Brașov, care aveau să-i dea bani, de pe urma vânzării unui teren. Deoarece nu mai primea banii pe tranzacție, Nicolae Dobruțchi i-a amenițat că o să sesizeze Poliția, moment în care indivizii din Brașov i-au zis

Proprietarul imobilului distrus în urma deflagraţiei, care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, face declaraţii şocante. Internat într-un spital din judeţul Covasna din cauza unor probleme cardiace, mai vechi, Nicolae Dobruţchi (61 de ani),  confirmă ipotezele potrivit cărora explozia a fost provocată intenţionat, de o mână criminală.„Ceea ce s-a întâmplat cu ginerele meu, mi-a fost pregătit mie! Eu ar fi trebuit să explodez în apartament“, spune Nicolae Dobruţchi.

  Până la finalizarea cercetărilor, anchetatorii au sigilat uşa apartamentului lşui Nicolae Dobruţchi

Explozie 2

Afaceri necurate

Bătrânul proprietar a pus tragica întâmplare pe seama unei afaceri imobiliare dubioase pe care el a încheiat-o în urmă cu câţiva ani cu persoane suspecte. Le-a vândut acestora un teren pe care îl deţinea în judeţul Braşov, iar cumpărătorii nu i-au dat banii.

Nu a vrut să spună cine au fost clienţii şi nici valoarea terenului. În schimb, Nicolae Dobruţchi a declarat că cei cărora le-a dat respectivul teren au uitat să îi mai dea banii. El i-a ameninţat că îi dă pe mâna poliţiei, iar cumpărătorii l-au ameninţat cu moartea.

În urma exploziei, apartamentul a fost distrus în totalitate

Explozie 4

„Mi-au zis că îmi vor pune o bombă în casă, iar dacă scap, mă prind îşi îmi taie picioarele de la genunchi. Sunt singurele lucruri pe care vi le pot spune în momentul de faţă“, susţine Nicolae Dobruţchi.

Legături dubioase

Vecinii  bătrânului au declarat că nu puţine au fost dăţile în care au văzut persoane suspecte care veneau şi îi băteau la uşă. Oamenii sunt convinşi că omul avea legături cu dubioase cu interlopi sau cămătari.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ Slobozia de astăzi !



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite