Slobozia: Au murit în același loc în care s-a stins Laura Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persone au murit sâmbătă seara pe „şoseaua morţii“, în zona localităţii Sineşti, acolo unde în urmă cu patru ani şi-a găsit sfârşitul cântăreaţa Laura Stoica. Porțiunea de drum dintre localitățile Sinești și Movilița, unde s-a produs teribilul accident, este cunoscută drept „șoseaua morții“, dovadă fiind zecile de cruci care străjuiesc ambele sensuri de mers ale drumului.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara, puțin după ora 19.00. Trei tineri care veneau de la Bucureşti şi se îndreptau către Urziceni au pierit pe loc, după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei şi a carosabilului umed, şi s-a izbit violent de o maşină care circula regulamentar, din sens opus. În maşina care a intrat pe contrasens, se aflau trei tineri: șoferul Andrei Nedelcu (22 ani) și prietenul său George Vasilescu (24 ani), precum şi Mădălina Dumbravă (21 ani). Toţi au murit pe loc. 

La volanul celeilalte maşini, se afla Vasile Giglea (59 de ani). În urma accidentului, acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, iar în acest moment se află internat în stare gravă pe secția Terapie Intensivă, fiind ținut în viață cu ajutorul aparatelor. Din păcate, soţia sa, Adriana Giglea (59 ani), nu a mai putut fi salvată, în ciuda tuturor eforturilor depuse de cadrele medicale, şi a decedat în drum spre spitalul din Urziceni.

Aici s-a stins steaua Laurei Stoica

Accidentul produs sâmbătă seară a avut loc pe Drumul Național 2, Bucureşti-Urziceni, exact în aceași zona în care, în urmă cu mai bine de patru ani, mai precis în data de 9 martie 2006, cântăreața Laura Stoica şi logodnicul său, Cristian Mărgescu, au pierit fulgerător într-un alt teribil accident rutier. Accidentul rutier în care Laura Stoica și-a găsit sfârșitul seamănă izbitor cu cel petrecut sâmbătă seara.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite