Slobozia: Au fost prinși, în flagrant, când furau cabluri electrice subterane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii efectuează cercetări privind trei persoane, care au fost depistate în timp ce sustrăgeau cabluri electrice de la puţurile de apă ce aparţineau unei societăţi comerciale, cu sediul în municipiul Feteşti.

În cursul nopţii trecute,, o patrulă de jandarmi a anunţat organele de poliţie despre faptul că au depistat trei persoane care sustrăgeau conductori electrici.

La faţa locului s-a deplasat cu operativitate o echipă de cercetare din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti care a identificat, doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 24 şi 40 de ani, toţi domiciliaţi în localitate. Aceştia, au încercat să sustragă 3 conductori electrici din cupru multifilar în lungime de 29 de metri fiecare, care aparţin societăţii comerciale amintite.

Cu ocazia cercetărilor la faţa locului, au fost găsite mai multe instrumente de care suspecţii s-au folosit pentru a secţiona conductorii. În cauză poliţiştii a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar bunurile depistate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite