Slobozia: Au ajuns la spital, în loc să ajungă pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru o familie din Ploieşti, drumul spre mare, început în această dimineaţă, s-a oprit la spital. La intrare în localitatea Bucu, maşina în care oamenii se aflau a fost lovită de un alt autoturism, în urma unei manevre de întoarcere neregulamentară.

Vina pentru producerea accidentului o  poartă un bărbat de 44 de ani, din Gheorghe Lazăr. Acesta a tăiat calea ploieştenilor, care circulau regulamentar. În urma impactului, o femeie de 38 ani şi copilul său,un adolescent de 17 ani, ambii pasageri ai maşinii înmatriculată în Prahova, au suferit răni uşoare.

Ei au fost preluaţi de un echipaj de la Ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, unde au primit îngrijirile medicale de specialitate. Şoferul din cauza căruia s-a întâmplat accidentul a rămas fără permis şi s-a ales şi cu dosar penal.

„În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferului i s-a reţinut permisul de conducere“, a declarat agentul Iulia Fecioru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite