Slobozia: Atenţie, cad materiale de construcţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşinile câtorva locatari ai unui bloc din Slobozia au fost împroşcate cu spumă poliuretanică. De vină sunt meşterii care lucrau la amenajarea balconului unui apartament situat la etajul al patrulea al imobilului.

Muncitorii şi-au văzut nestingheriţi de treabă. În momentul în care au încercat să monteze geamurile blaconului, au scăpat întreg materialul adeziv cu care lucrau pe trei dintre maşinile parcate în spatele blocului.

Revoltaţi de această situaţie, proprietarii autoturismelor au încercat să stea de vorbă cu meseriaşii. Aceştia au coborât să vadă despre ce este vorba şi, apoi, s-au încuiat în apartamentul pe care îl renovau. Supăraţi, oamenii au mers la uşa apartamentului, să le ceară socoteală.

„Dacă s-ar fi uitat şi ei în jur, ar fi văzut că le curge adezivul pe maşinile noastre. Asta e lipsă de respect faţă de munca noastră“, acuză Daniela Manole (45 ani), una dintre locatarele ale cărei maşini a fost împroşcată cu material adeviz.

Meşterii au refuzat să comenteze şi, ca să îi mai calmeze pe proprietarii maşinilor, au mers împreună cu aceştia la o spălătorie auto, în speranţa că adezivul va fi îndepărat. Una dintre maşini nu a putut fi curăţată.

Vor curge sancţiunile

Legea este de partea locatarilor revoltaţi. Patronul societăţii la care meşterii erau angajaţi va trebui să scoată din buzunar o amendă de până la 500 de lei, pentru a plăti neglijenţa muncitorilor.

„Dacă vom primi sesizări din partea locatarilor, vom merge la faţa locului să facem o constatare. În situaţii de acest gen, legea este de partea proprietarilor“, a precizat Laurenţiu Abaza, directorul Poliţei Comunitare Slobozia.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite