Slobozia: Artă la Salonul de Carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catinca Bondoc (9 ani)  câştigat premiul al treilea foto: Mădălin Sofronie
Catinca Bondoc (9 ani) câştigat premiul al treilea foto: Mădălin Sofronie

Iubitorii de cultură care au trecut ieri pragul Salonului de Carte de la Slobozia au asistat la un adevărat spectacol al artei. Şapte artişti italieni, reprezentând Asociaţia „Arte E Cultura“, au venit să îşi expună lucrările la Centrul Cultural „Ionel Perlea“.

De asemenea, artiştii din Cizmă i-au premiat pe cei mai talentaţi ialomiţeni care au participat la concursul demarat de Asociaţia „Arte E Cultura“. Competiţia s-a desfăşuart pe mai multe secţiuni, care au cuprins arta plastică, fotografia şi literatura. „A fost un concurs care a combinat toate artele într-una singură. Este deja o tradiţie ca Asociaţia «Arte E Cultura» să vină la Slobozia pentru a acorda premii“ a declarat Mihaela Racoviţeanu, directorul Bibliotecii Judeţene „Ştefan Bănulescu“ din Slobozia. Artiştii ialomiţeni au primit din partea italienilor medalii, cupe şi diplome de participare.

La final, aproximativ 30 dintre cele mai reprezentative tablouri ale pictorilor veniţi din peninsulă, reprezentând portrete ale personajelor biblice şi imagini din Italia, au fost expuse în incinta Salonului de Carte, deschis la Slobozia.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite