Slobozia: Arestați pentru tâlhărie și tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi infractori vor sta dupa gartii cel putin 29 de zile
Cei doi infractori vor sta dupa gartii cel putin 29 de zile

Doi tineri in vârstă de 26 și 31 ani au fost arestați pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tâlhărie. În ziua de 16 iunie cei doi au agresat un bărbat de 40 de ani, din Slobozia, și i-au furat banii.

Victima a declarat anchetatorilor că după ce a fost lovit cu obiecte contondente de către cei doi tineri, din Slobozia, cel de 31 ani i-a sustras din portofel suma de 1.400 lei și 1.460 euro.

Victima a solicitat ulterior ambulanța, fiind transportat la Spitalul de Urgență Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma amplelor cercetări derulate de către polițiști au fost identificați atacatorii care au fost reținuți ieri, 24 iunie,  pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore. În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus începerea urmăririi penale față de cei doi tineri pentru comiterea infracțiunilor de „tentativă de omor” și „tâlhărie”.

Tot ieri, cei în cauză au fost prezentați instanței, care a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite