Slobozia: Arestați pentru infracțiuni economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane sunt cercetate de poliţiştii ialomiţeni pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prejudiciul cauzat bugetului de stat depăşeşte 935.000 de lei.

O femeie în vârstă de 55 de ani, din judeţul Argeş şi un bărbat de 42 de ani, din capitală, fac obiectul unui dosar penal, ce are la bază săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Cei doi sunt acuzaţi că în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale din municipiul Brăila, în perioada 2004–2005, nu au evidenţiat în totalitate operaţiunile comerciale derulate şi prin înregistrarea unor documente fictive, s-au sustras de la plata către buget, cu suma de 902.912 lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit.

Într-o altă ordine de idei, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Ialomiţa, au finalizat cercetările cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi într-un dosar penal în care este cercetat un bărbat din municipiul Slobozia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Cel în cauză, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Slobozia a reţinut şi nu a virat bugetului statului contribuţiile de reţinere la sursă în valoare de peste 30.000 de lei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite