Slobozia: Andreea Avarvari, pe urmele Andrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Considerată un adolescent rebel, Andreea ştie foarte bine pe ce drum doreşte să păşească în viaţă. Vrea să devină un nume în industria muzicală din România.

Chiar dacă mai are foarte mult de muncă, îşi imaginează cum vor arăta videoclipurile sale şi ce nume o să dea primului său album. „Aş vrea să se cheme «Melancolie», deoarece eu sunt o fire romantică şi îmi place să iubesc“, spune Andreea Avarvari. Şi-a dat seama că a fost înzestrată cu o voce deosebită în momentul în care participa la serbările din ciclul gimnazial. „Toţi profesorii îmi spuneau că am voce şi m-au încurajat să îmi fructific talentul. Eu i-am ascultat şi de la 13 ani am început să iau lecţii de canto“, spune adolescenta.

Premiul I cu piesele Andrei

Andreea Avarvari a urcat pentru prima dată pe scenă în urmă cu doi ani, în cadrul unui festival concurs de interpretare din Capitală. Melodiile pe care le-a interpretat atunci „Vreau sărutarea ta“ şi „Rămâi cu mine“, ambele din repertoriul Andrei, i-au adus succesul. Tânăra interpretă a reuşit să obţină premiul întâi. „Nu mi-a venit să cred! În momentul în care preşedintele juriului mi-a strigat numele, am urcat pe scenă gâtuită de emoţii. Am început să plâng“, rememorează Andreea.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite