Slobozia: Anda Adam: „Victor îmi spune cum e vremea, ca să ştiu cum să mă îmbrac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Slav îi dă ponturi iubitei sale, Anda Adam, despre cum va fi vremea şi, prin urmare, ce ţinută ar trebui să abordeze solista.

Prezentă la festivalul de la Amara, unde a susţinut un recital, blonda a declarat că îşi întreabă jumătatea cum va fi vremea, astfel încât să ştie ce ţinute îşi alege în momentul în care va urca pe scenă. „Îmi dă mereu sfaturi despre cum trebuie să mă îmbrac atunci când plec la spectacole. Mă atenţionează dacă este frig, plouă sau este foarte cald“, a spus Anda Adam.

Toropită de arşiţă

La Amara, Anda Adam a trebuit să suporte canicula din Bărăgan. Victor a avertizat-o din timp de acest lucru, aşa că vedeta noastră s-a conformat şi a urcat pe scenă într-o ţinută lejeră şi foarte decoltată. Atât în culise, unde fanii s-au îmbulzit să se fotografieze cu ea, cât şi pe toată durata spectacolului Anda Adam a ţinut în mână un evantai, cu care şi-a făcut aer în timp ce a cântat. „E foarte cald. Am un evantai cu care îmi fac aer. Nu e cine ştie ce, dar e un pic mai bine“, a spus câştigătoarea titlului de „Best Performer“, distincţie primită anul acesta în urma Romanian Music Awards.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite