Slobozia: Amintiri despre Bărăgan cu trupa Hi-Q

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa a promis că va reveni la Slobozia foto: Mădălin Sofronie
Trupa a promis că va reveni la Slobozia foto: Mădălin Sofronie

Proaspăt reuniţi în formula care i-a consacrat, Dana, Mihai şi Florin au susţinut primul lor concert la Slobozia, în urmă cu o săptămână, de zilele oraşului. Spectacolul a avut priză la public, iar oamenii au cântat fiecare hit împreună cu artiştii. Mai mult, cei trei au mărturisit că, în drumul lor spre litoral, treceau în fiecare vară prin Slobozia şi gustau din bucatele pregătite la restaurantele din oraş.

Înainte de a începe spectacolul, membrii trupei Hi-Q şi-au amintit că, până să se inaugureze Autostrada Soarelui, în drumul lor spre mare, treceau în fiecare vară prin Slobozia. „Mie mereu mi s-a părut că Slobozia este un oraş frumos de provincie, unde oamenii sunt liniştiţi şi primitori“, spune Florin Grozea.

De fiecare dată când tranzitau Slobozia, artiştii se opreau fie la Compexul Turistic Hermes, fie la Popasul Privighetoarea şi gustau din bucatele preparate aici. „Sunt ani buni de când nu am mai trecut pe aici, însă nu pot uita mâncarea de la Privighetoarea. Aveau atunci nişte bucătari foarte buni, făceau nişte sarmale foarte bune, ţin eu minte“, încearcă să îşi amintească Florin.



La plimbare prin oraş

După ce s-au instalat la hotel, cei trei artişti au pornit la plimbare pe străzile Sloboziei. Dana, Mihai şi Florin  au rămas impresionaţi de faptul că în oraşul este foarte curat. Au văzut foarte multe reşedinţe de judeţ din ţară, însă, consideră ei, Slobozia stă foarte bine acest capitol. Mai mult, ei consideră că oraşul şi-a schimbat imaginea în bine.

Hi-Q

„Ce m-a impresionat pe mine este faptul că Slobozia a reuşit să îşi schimbe imaginea. Am trecut prin centrul oraşului şi mie se pare mult mai frumos decât acum 10 ani“, este de părere Dana Nălbaru, solista trupei Hi-Q.

Planuri de viitor

Tot la Slobozia, trupa Hi-Q a vorbit în premieră despre planurile de viitor. Peste câteva luni, vor scoate pe piaţă un DVD aniversar, cu ocazia împlinirii a 15 ani de la înfiinţare. Imaginile de pe respectivul disc au fost surpinse în cadrul unui concert al trupei, susţinut la Bucureşti.

„Este un material pe care noi îl dedicăm în totalitate fanilor adevăraţi care au fost alături de noi încă de la înfiinţare. Vom reveni la Slobozia cât de curând, pentru că aici oamenii iubesc piesele nostre“, adaugă Florin Grozea.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite