Slobozia: Costan: „Am dus fete la Babylon“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Costan este cercetat în dosarul „Sexgate cu politicieni şi vip-uri“ foto: Alexandru Boştină
Relu Costan este cercetat în dosarul „Sexgate cu politicieni şi vip-uri“ foto: Alexandru Boştină

Eliberat din Penitenciarul Slobozia săptămâna trecută, patronul agenţiei Diva Models, Relu Costan, a recunoscut ieri că şi-a dus modelele la Viena, dar susţine că nu le-a obligat să se prostitueze.

Costan, degajat

Relu Costan, patronul agenţiei de la malul mării, Diva Models, s-a prezentat, miercuri, la Tribunalul Ialomiţa, fiind citat în dosarul în care este acuzat de trafic de persoane, alături de Ion Terra Tămârjan, Gabriel  Voicu şi Ştefan Necula. La fel ca şi în momentul eliberării sale din penitenciar, Costan a fost întâmpinat de o armată de ziarişti.

Îmbrăcat la patru ace, cu o cămaşă neagră şi costum gri, în dungi, Costan a fost mult mai degajat, decât în urmă cu o săptămână. Nu s-a mai ferit de blitzurile aparatelor foto şi nici de camerele video şi a făcut câteva dezvăluiri  referitoare la proces, acuzaţiile care i se aduc şi legăturile sale cu omul de afaceri Robert Negoiţă.

„Negoiţă vindea mochete“

Liniştit, şi-a scos o ţigară din pachet şi, în timp ce şi-a fumat pe îndelete ţigara, a stat de vorbă cu reprezentanţii presei. Primele cuvinte pe care le-a rostit au fost legate de prietenia sa cu afaceristul bucureştean, Robert Negoiţă, patronul Hotelului Rin Grand din Capitală. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu nouă ani, pe vremea în care parlamentarul PSD era un nume mai puţin cunoscut

. „Îl cunosc pe Negoiţă de când vindea mochete. Nu avea nici hotelul şi nu era nici parlamentar. Am fost în relaţii de prietenie şi l-am ajutat şi în campania electorală cu diverse acţiuni de promovare“, susţine fostul patron al agenţiei Diva Models.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite